Curs per a cadells

El 1er Taller per a Cadells va ser tot un ÈXIT!

Participants:

Grup 1

BALÚ – El més menut
balu 

TED – Un bitxo de cap a cua
Ted 2

DJANGO – El més assenyat del grup
django 1

Grup 2:

GALO – Tot un explorador
IMG_20170211_114340

PINXU – La més ganapia del grup
pinxu

CARAMELO – Acompanyat per tota la seva familia
IMG_20170211_121422

Mas Lluhí Veterinària dóna les gràcies a tots els participants i a Comportament Caní per a fer possible la realització d’aquest enrriquidor taller que ens agradaria repetir.

 

Taller per a cadells

L’aprenentatge en l’etapa de cadell és crucial per a la vida de qualsevol gos, ja que és el moment de construir els fonaments que sostindran tota la seva vida.
…i volem que aquesta sigui de la màxima qualitat possible!!

Per això, Comportament Caní ens porta un taller dirigit a cadells de 9 setmanes a 5 mesos d’edat, per a ensenyar-vos maneres i conceptes bàsics que us ajudin a guiar als vostres menuts, en el moment que hagin d’afrontar futures situacions desconegudes del dia a dia, per a que ho facin amb la màxima solvència possible.

Així doncs, en aquest taller, aprofitarem les inquietuds exploratòries pròpies dels cadells per a què, tot respectant el tarannà de cada un d’ells, els resulti estimulant arribar a superar gradualment aquests petits reptes, disposant del temps i l’espai necessari per a garantir que el resultat final esdevingui agradable i satisfactori per a tothom.

D’aquesta manera garantirem un aprenentatge satisfactori davant d’un estímul NOU que hagués pogut ésser estigmatitzat com a negatiu, i afavorirem així que el cadell elabori una estratègia per afrontar allò de manera satisfactòria, allunyant-lo de pors sense sentit.

Òbviament, el David de Comportament Caní resoldrà, en la mesura del possible, els dubtes que sorgeixin sobre el tema durant la jornada…

Data: Dissabte 11 de Febrer
Lloc: Maslluhí veterinaria
Durada: 1h
Inscripcions: al telèfon 93.685.28.28
Preu: 5€

Un cop tinguem totes les inscripcions, farem els grups en funció d’edats i tamanys i us confirmarem l’hora a la que heu de venir.